Aktuális

Lássuk, milyen programokkal várlak benneteket ebben a januártól augusztusig tartó időszakban!

A nyárig tartó időszakban még két sorozat lesz, a témáit még nem tudom, de az időpontokat már meg tudom osztani veletek.

Online tanfolyam – tavasz : március 16., március 23., március 30., április 6. április 13.,

Online tanfolyam – kora nyár: május 4., május 11., május 18., május 25. június 1.

ÉLŐ TANFOLYAM

Rózsa tündér készítése

A Rózsababa az egyik legszebb virágtündér. Májusban itt az idő, hogy őt varrjuk meg! A két alkalom alatt egy baba készül el.

A tanfolyam ára 17 000 Ft.

Dátumok:

1. május 17. kedd, 9:00-13:00

2. május 24. kedd, 9:00-13:00

Helyszín: Sóskút, Rét u. 5.

ÉLŐ TANFOLYAM

Nyári tábor

Ezen a nyáron is lesz két nyári tábor! Feltöltődünk, kikapcsolódunk, beszélgetünk, nevetünk, és persze varrunk, alkotunk a két kezünkkel!

Dátumok:

2022. június 30 csütörtök reggeltől – július 3. vasárnap ebéd utánig

2022. augusztus 13. szombat reggeltől – augusztus 16. kedd ebéd utánig

Helyszín: Sóskút, Rét u. 5.

Itt kisebb a hely, mint a Bakonyban, így a férőhelyek száma is kevesebb, illetve a szállást is máshogy kell megoldanunk. 

Mint azt ti is bizonyára tapasztaljátok, az árak nagyon felmentek, az alapanyagok és az élelmiszerek ára is. Így a tábor idei összege: 55 000 Ft lesz. Köszönöm a megértéseteket.

Ha valaki szeretne jönni, írjon e-mailt a feltandsoulworkshop@gmail.com címre. A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudom elfogadni. Köszönöm

Mit kell még tudnod az élő tanfolyamokról?

Az élő tanfolyamokat az otthonomban, Sóskúton tartom. Sóskút az M7-es autópálya mellett, Budapesttől kb. 20 percre található. A tanfolyamok résztvevőit össze szoktam kötni, hogy könnyebb legyen az utazásokat megoldani, senkinek ne kelljen busszal jönni. Egy tanfolyamon maximum 7 ember tud részt venni, a jelentkezéseket érkezési sorrendben tudom elfogadni.
A karácsonyig tartó időszakban nagyon kevés hétvégi tanfolyamot tudok tartani, érdemes időben jelentkezni, ha szeretnél jönni.

Az élő tanfolyamokon meleg tea és süti mellett készítjük el a kedves bábokat, állatokat. A tanfolyam végén megkapod a sablont és a leírást. Minden alapanyagot és eszközt biztosítok, nem kell hoznod semmit, csak magadat és az alkotó kedvedet.

Ha szívesen ajándékoznál varrótanfolyamot élőben vagy on-line, vagy te magad szeretnél részt venni valamelyik tanfolyamon 2021 január és május között, itt a lehetőség. Itt láthatod a kuponokat, amik közül választani tudsz.

A kuponok 7000, 8000 és 10 000 t-os áron érhetőek el attól függően, hogy milyen hosszúságú és milyen nehéz az a játék, amit együtt készítünk el.
A tanfolyamok pontos témáját még nem tudom, de biztosan ugyanolyan örömteliek, elmélyülősek, nevetősek és alkotósak lesznek, mint eddig.

Ajándékutalvány

maradjunk kapcsolatban!

Értesülj az újdonságokról hírleveleinkből.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.