Aktuális

Köszöntelek benneteket! Köszöntelek ezen az esős és napos ragyogó őszön! Gyertek, varrjunk együtt mesebeli tündéreket, az ünnepekhez kapcsolódó szenteket, az évszakokhoz kapcsolódó terméseket, állatokat. Jó lesz! Már nagyon várom.

ÉLŐ TANFOLYAM

Csipkebogyó tündér készítése

A két alkalommal egy tündér készül el, mindkettőn részt kell venni ahhoz, hogy kész legyen. Az asztali bábokat nem könnyű elkészíteni, de a két alkalom elég arra, hogy megtanuld a technikát, és a babát teljesen készre megvarrd. A karjában drót van, azt lehet hajlítani, a teste gyapjúból van, könnyen megáll.

A tanfolyam ára 16 000 Ft. (Lehet más virágtündér is.)

Dátumok:

1.  október 12. kedd, 9:00-13:00

2. október 19. kedd, 9:00-13:00

Helyszín: Sóskút, Rét u. 5.

ÉLŐ TANFOLYAM

Vaddisznó család varrása

A két alkalmon külön is részt lehet venni. Az első alkalommal a vadkant, második alkalommal a kocát és a kismalacot varrjuk meg. Természetesen itt is megkapod a szabásminát és a leírást a tanfolyam végén.

A tanfolyam ára 16 000 Ft, ha egy alkalomra jössz, akkor 8 000 Ft/ alkalom.

Dátumok:

1.  október 26. kedd, 9:00-13:00

2. november 2. kedd, 9:00-13:00

Helyszín: Sóskút, Rét u. 5.

ÉLŐ TANFOLYAM

Szent Miklós vagy Szent Márton készítése

Ezen a szombati napon egy Szentet tudsz elkészíteni a kettőből. Ők is asztali bábok hajlítható karral és gyapjú testtel.

A tanfolyam ára 16 000 Ft.

Dátum:

október 30. szombat, 9:00-17:00

Helyszín: Sóskút, Rét u. 5.

ÉLŐ TANFOLYAM

Szent Miklós vagy Szent Márton készítése

A két alkalmon egy Szent készül el, mindkettőn részt kell venni ahhoz, hogy kész legyen vagy Miklós vagy Márton. Ők is asztali bábok hajlítható karral és gyapjú testtel.

Dátumok:

1. november 9. kedd, délelőtt 9:00-13:00

2. november 16. kedd, délelőtt 9:00-13:00

Helyszín: Sóskút, Rét u. 5.

ÉLŐ TANFOLYAM

Szent család készítése

Ha már készítettél velem Szent családot, varrhatsz három pásztort vagy három királyt is.
Mindhárom alkalmon részt kell venni ahhoz, hogy elkészülj a figurákkal.

A tanfolyam ára 24 000 Ft.

Dátumok:

1.  november 23. kedd, 9:00-13:00

2. november 30. kedd, 9:00-13:00

2. december 7. kedd, 9:00-13:00

Helyszín: Sóskút, Rét u. 5.

Mit kell még tudnod az élő tanfolyamokról?

Az élő tanfolyamokat az otthonomban, Sóskúton tartom. Sóskút az M7-es autópálya mellett, Budapesttől kb. 20 percre található. A tanfolyamok résztvevőit össze szoktam kötni, hogy könnyebb legyen az utazásokat megoldani, senkinek ne kelljen busszal jönni. Egy tanfolyamon maximum 7 ember tud részt venni, a jelentkezéseket érkezési sorrendben tudom elfogadni.
A karácsonyig tartó időszakban nagyon kevés hétvégi tanfolyamot tudok tartani, érdemes időben jelentkezni, ha szeretnél jönni.

Az élő tanfolyamokon meleg tea és süti mellett készítjük el a kedves bábokat, állatokat. A tanfolyam végén megkapod a sablont és a leírást. Minden alapanyagot és eszközt biztosítok, nem kell hoznod semmit, csak magadat és az alkotó kedvedet.

ONLINE TANFOLYAM

Őszi ízek

Varrjunk zöldségeket, gyümölcsöket és egy kedves sünit. A gyerekek játszhatnak velük a kiskonyhában, vagy az évszakasztalra is tehetjük őket.

Egy alkalom 3 300 Ft-ba kerül. Ha az egész sorozaton részt veszel, akkor 15 000 Ft-ba kerül az 5 alkalom.

Dátumok:

1.  október 6. szerda 20:15-23:15 – sárgarépa, fehérrépa

2.  október 13. szerda 20:15-23:15 – cékla, fokhagyma

3.  október 20. szerda 20:15-23:15 – sütőtök, padlizsán

4.  október 27. szerda 20:15-23:15 – alma és körte

5.  november 5. szerda 20:15-23:15 – süni

Jelentkezni ezen a linken  tudsz. Kérlek, minden adatot tölts ki, hogy megkönnyítsd az adminisztrációs feladataimat. Köszönöm

A hozzávalók listáját itt megnézheted.

ONLINE TANFOLYAM

Fa manók

Ezen a tanfolyamon fa bábukat fogunk felöltöztetni filc ruhába. A gyerekek velük is nagyon szeretnek játszani, kicsik, így akár utazáshoz vagy oviba, suliba is magukkal tudják vinni. Az évszakasztalon is elférnek. Ha megtanulod most ezeket a fabábukat felöltöztetni, később magad is ki tudsz találni újabb figurákat.

Egy alkalom 3300 Ft-ba kerül. Ha az egész sorozaton részt veszel, akkor 15 000 Ft-ba kerül az 5 alkalom.

Erre egyelőre nem kell jelentkezni, később fogok küldeni levelet a linkkel és a jelentkezési információkkal kapcsolatban.

Dátumok:

1.  november 17. – tavasz és nyár manók

2.  november 24. – ősz és tél  manók

3.  december 1. – Szent Miklós

4.  december 8. – tobozmanó

5.  december 15. – Szent Család

Ha szeretnétek, a manók csapatát kiegészíteni, akkor a honlapon a Boltban találhattok naptármanó szabásmintákat is. Nézzétek meg, hátha egyben rendelnétek hozzá bábukat. 😊
https://feltandsoul.hu/termek/a-het-manoi-szabasminta/

Milyenek is az online tanfolyamok?

Beszélgetősek, varrósak, szabadok, lazák. Két kamerával dolgozom. Az egyiken látlak benneteket, a másik kamera pedig a kezemet mutatja közelről. Itt minden mozdulatot látsz, közben el is mondom, mi történik, mire kell figyelni, hogy is van az elvarrás, a kezdés, az öltések.
Sok-sok jó tapasztalat gyűlt már össze. Sok kisgyerekes család jelezte vissza, hogy a szerda esték összeszedettek és gyorsak, a gyerekek hamar ágyba kerülnek, mert anyának dolga van, szeretne varrni. A gyerekeknek is jó motiváció, ha tudják, hogy másnap egy kedves rigó vagy egy szép tavirózsa várja majd őket az ágyuk mellett.
Mivel otthon vagy, ha egészen kicsi babád van is részt tudsz venni, láttunk már elöl vagy hátul hordozott kisbabát és olyat is, aki kicsit elvonult, és egy kis idővel később kapcsolódott vissza.

Gyertek! Készítsetek egy finom teát, vagy hozzatok egy pohár bort, és alkossunk a két kezünkkel. Érdemes jegyzetfüzetet is odakészíteni, mert mindig van egy csomó izgalmas, érdekes dolog, amit megtudunk egymástól: könyvajánlókat gyerekeknek, felnőtteknek, ajándék ötleteket, jó recepteket és még sok minden mást.
Az on-line tanfolyamok mindig szerdán este vannak, 20:15-kor kezdődnek és 23:15-ig tartanak.

Ha szívesen ajándékoznál varrótanfolyamot élőben vagy on-line, vagy te magad szeretnél részt venni valamelyik tanfolyamon 2021 január és május között, itt a lehetőség. Itt láthatod a kuponokat, amik közül választani tudsz.

A kuponok 7000, 8000 és 10 000 t-os áron érhetőek el attól függően, hogy milyen hosszúságú és milyen nehéz az a játék, amit együtt készítünk el.
A tanfolyamok pontos témáját még nem tudom, de biztosan ugyanolyan örömteliek, elmélyülősek, nevetősek és alkotósak lesznek, mint eddig.

Ajándékutalvány

maradjunk kapcsolatban!

Értesülj az újdonságokról hírleveleinkből.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.