Aktuális

Kedvesek!
Közeleg a nyár. A Felt and Soul műhelyében indul az új, tavaszi-nyári on-line tanfolyam!

ONLINE TANFOLYAM

Tavak világa

Csodaszép hattyú úszik a tavon, menta színű szitakötő ül a tóparton a nádas mellett. A tavon tavirózsák úsznak, és egy hód is előbukkan a vízből. A gólya még messzebb várakozik, de hamarosan ő is ideér, hogy megmutassa piros csőrét, hosszú lábait. Milyen is az on-line tanfolyam velem és persze veletek? Sokan már tudjátok, de talán van, aki még nem varrt velem on-line.

Varrunk. A két kezünkkel. A kézimunkázás nagy változásokat okoz felnőttekben (persze a gyerekekben is.)

Először elvarázsolnak a színek, a finom, természetes anyagok. Aztán szükség van kitartó, koncentrált figyelemre, a kezek összerendezett mozgására. Közben készül egy játék. A gyereknek, az unokának, a barátoknak, vagy akár csak magunknak. A kézimunka gyógyít, a jelenben tart, megemel. Hát még jó társaságban! Az on-line tanfolyamokon sokat beszélgetünk, nevetünk, egy csomó érdekes dolgot tudunk meg egymástól.

Hát ilyen az on-line tanfolyam. Gyere! Próbáld ki te is!

A tanfolyam egyes alkalmai 3300 ft-ba kerülnek, az egész sorozat 15 000 ft-ba kerül.

Dátumok:

1.  május 19. szerda, 20:15.23:15 – Hattyú

2.  május 26. szerda, 20:15-23:15 – Tavirózsa

3.  június 2. szerda, 20:15-23:15 – Nád és szitakötő

4. június 9. szerda, 20:15-23:15 – Hód

5.  június 16. szerda, 20:15.23:15 – Gólya

Mit kell még tudnod az online tanfolyamokról?

A tanfolyamon a Zoom alkalmazáson keresztül fogunk találkozni. Ha még sosem használtad, ne aggódj, nagyon egyszerű. A lépéseket leírom neked, könnyen be fogsz tudni csatlakozni.

A tanfolyam előtt küldök neked egy levelet, amiben minden részlet benne lesz, és elküldöm neked a sablont is, amivel dolgozni fogunk. 😊

A tanfolyamokat nem veszem fel, nem visszanézhetőek. Fontos számomra, hogy amennyire csak lehet, ez egy élő folyamat maradjon. Amiről ott beszélünk, az ott tudjon maradni közöttünk.

Viszont az egyes alkalmak után elküldöm az állatok készítésének leírását, ami alapján, ha szeretnéd újra el tudod készíteni, vagy ha valamiért nem tudtál csatlakozni, legyen segítséged az elkészítéshez.

Honnan lesz hozzá alapanyagod?

A hozzávalók listáját itt megnézheted.

A Multifelt Factory most is összekészített nektek egy csomagot, így egy kattintással megrendelhetitek a filcet és a tömőgyapjút ezen a linken:
http://www.multifelt.com/webshop/product_info.php?products_id=1207&fbclid=IwAR32_iog9sDWLZ1eYEyRDQyo7I8uyI7dg7hU2QJiH7Ryve5YJ9JYjgl9Lk8

Az Emma kézimunka bolt pedig a többi hozzávalót készíti össze nektek.
Hamarosan elérhető.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Kérlek, ha szeretnél részt venni a tanfolyamon (akkor is, ha az ingyenes alkalmon), töltsd ki az alábbi linken elérhető táblázatot. Köszönöm.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe1w7uEuCWGRzTl38E8we2B1KHWTmMfc1FH3pc0XitdPriTjQ/viewform

Ha szívesen ajándékoznál varrótanfolyamot élőben vagy on-line, vagy te magad szeretnél részt venni valamelyik tanfolyamon 2021 január és május között, itt a lehetőség. Itt láthatod a kuponokat, amik közül választani tudsz.

A kuponok 7000, 8000 és 10 000 t-os áron érhetőek el attól függően, hogy milyen hosszúságú és milyen nehéz az a játék, amit együtt készítünk el.
A tanfolyamok pontos témáját még nem tudom, de biztosan ugyanolyan örömteliek, elmélyülősek, nevetősek és alkotósak lesznek, mint eddig.

Ajándékutalvány

maradjunk kapcsolatban!

Értesülj az újdonságokról hírleveleinkből.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.