Hóvirág és törpe

1. 2022. január 26. – törpe

2. 2022. február 2. – törpe

3. 2022. február 9. – gyökérbaba

4. 2022. február 16. – hóvirág

5. 2022. február 23. – hóvirág tündér

Hóvirág és törpe

1. 2022. január 26. – törpe

2. 2022. február 2. – törpe

3. 2022. február 9. – gyökérbaba

4. 2022. február 16. – hóvirág

5. 2022. február 23. – hóvirág tündér

Hóvirág és törpe

Kategória

Leírás

A téli napok még mindig tartanak, de mire a tanfolyam végére érünk a tavasz is érkezőben lesz már. A törpék ilyenkor nagy munkában vannak a föld alatt. Támogatják a virághagymákat, hogy ki tudjanak bújni a föld alól a meleg napsugarak felé. Kint pedig a tündérek látnak munkához. A hóvirág kis hagymácskája már ébredezik, és nyújtogatja a hajtását, még ásít egyet kettőt, aztán szép lassan kinöveszti az első kis hajtást a föld fölé. Mire a hó olvadni kezd, a hideg visszább húzódik, mosolyogva fedezzük fel a kertben, az erdőben ezeket az egyszerű kis hírnökeit a tavasznak.

Ezen az online tanfolyamon erre az időszakra készítünk egy törpét, egy gyökérbabát, egy hóvirágot és egy kis hóvirág tündért.

 

A tanfolyamon a Zoom alkalmazáson keresztül fogunk találkozni. Ha még sosem használtad, ne aggódj, nagyon egyszerű. A lépéseket leírom neked, könnyen be fogsz tudni csatlakozni.

A tanfolyam előtt küldök neked egy levelet, amiben minden részlet benne lesz, és elküldöm neked a sablont is, amivel dolgozni fogunk. 😊

A tanfolyamokat nem veszem fel, nem visszanézhetőek. Fontos számomra, hogy amennyire csak lehet, ez egy élő folyamat maradjon. Amiről ott beszélünk, az ott tudjon maradni közöttünk.

Viszont az egyes alkalmak után elküldöm az állatok készítésének leírását, ami alapján, ha szeretnéd újra el tudod készíteni, vagy ha valamiért nem tudtál csatlakozni, legyen segítséged az elkészítéshez.

Honnan lesz hozzá alapanyagod?

A hozzávalók listáját >>> itt megnézheted <<<.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Kérlek, töltsd ki az alábbi kérdőívet, így rögtön bekerülsz a táblázatomba, ezzel leegyszerűsíted a dolgomat.

A felnőttoktatási törvény miatt lesznek a szokásostól eltérő kérdések is, kérlek segíts nekem azzal, hogy ezekre is válaszolsz. Köszönöm.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKRwPivV8S29BTgHrrmsCwat1GtCtNF5p61JJUPulawC-8jQ/viewform

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hóvirág és törpe” értékelése elsőként

Ezek is érdekelhetnek

maradjunk kapcsolatban!

Értesülj az újdonságokról hírleveleinkből.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.