Nyári tábor – július 5-8.

Dátum: 2024. július 5. péntek reggeltől július 8-a, hétfő ebéd utánig

Helyszín: Sóskút, Rét u. 5.

67 000 Ft

Jelentkezni a feltandsoulworkshop@gmail.com címen lehet.

Nyári tábor – július 5-8.

Dátum: 2024. július 5. péntek reggeltől július 8-a, hétfő ebéd utánig

Helyszín: Sóskút, Rét u. 5.

67 000 Ft

Jelentkezni a feltandsoulworkshop@gmail.com címen lehet.

Nyári tábor – július 5-8.

Kategória

Leírás

Helyszín: 
A tábor Sóskúton, az otthonomban lesz.  A legjobb, ha az ottalvós verziót választod, és nem mész haza, mert este sokáig együtt szoktunk még varrni, nagyokat nevetünk, sokat beszélgetünk és persze közben jár a kezünk is. A házban alvós helyek száma korlátozott (3-4 fő), de lehet a kertben sátorban is aludni.

Program:
A négy nap alatt több kisebb-nagyobb dolgot is el fogunk készíteni.
Varrunk asztali bábot, tündért vagy manót. Választhatod az egyszerűbb és a bonyolultabb változatot is (aminek kezében és lábában is drót van).
Szabadon választhatsz az állatos-növényes szabásmintáim közül egyet vagy kettőt, bármelyiket megvarrhatod, amit szeretnél.

Lesznek még más tevékenységek is. A korábbi táborokban készítettünk lámpást, hímzett labdát, festettünk fonalat, selymet növényekkel. Biztosan idén is kitaláljuk együtt, hogy mi lenne a legjobb a csapatnak.
Az alábbi linken egy kis fényképes ízelítőt találtok a táborokról.  

Étkezés:

Az étkezés idén is bizonyosan mennyei lesz, mint eddig mindig! Igazából a tábor egy kulináris utazás! Az alapanyagok továbbra is a lehető legjobb minőségűek, amit szeretettel és nagy tudással készítünk el nektek. Lesz friss, házi kovászos kenyér és kecskesajt, süti és gyümölcs a finom ebédek mellett. A tábor teljes ideje alatt vegetáriánus étkezés lesz.

Hogyan lehet jelentkezni?
Ha valaki szeretne jönni, írjon e-mailt a feltandsoulworkshop@gmail.com címre. A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudom elfogadni.

Várlak benneteket sok szeretettel!
Ha bármi kérdésetek van, keressetek bizalommal!

Linda

Ezek is érdekelhetnek

maradjunk kapcsolatban!

Értesülj az újdonságokról hírleveleinkből.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.