Nyuszi ajándéka szabásminták

19 000 Ft

Szabásmintákat és részletes leírásokat tartalmazó letölthető pdf fájlok.

Nyuszi ajándéka szabásminták

19 000 Ft

Szabásmintákat és részletes leírásokat tartalmazó letölthető pdf fájlok.

Nyuszi ajándéka szabásminták

Leírás

Nyuszi ajándéka csomag

Szeretnéd meglepni a gyermekeidet, unokáidat, kis barátokat egy mese szereplőivel? Amiket te készítesz el?

A mese szereplői: a nyuszi, a csacsi, a bárány és az őz; valamint a zöldségek: a répa, ő a főszereplő, a káposzta, a cékla és a karalábé.

Ha szeretnéd, el is játszhatod a mesét a gyerekeknek, erről egy videót megnézhetsz a Facebook oldalamon. Ezt a kedves kis történetet elolvashatod itt.

Milyen a kis előadás?

A kis állatok lassan mozognak, nem sietnek. A mesét fejből is mesélhetjük, azokkal a szavakkal, amik eszünkbe jutnak. Egyszerű a történet, nincs benne sok bonyodalom. De ha szeretnénk, megkérhetünk egy nagyobb gyereket vagy egy felnőttet, hogy segítsen, olvassa fel ő a mesét. A mese szövegét itt találjátok.
És a gyerekek?
Megélik a mese csodáját, a varázslatot, ami elviszi őket a történet kellős közepébe. Ő lesz a nyuszi, aki megtalálja a répákat, és aztán ő lesz a csacsi, és a bárány is. És utána a báránnyal és a céklával bármikor lehet játszani. Újra és újra fel lehet idézni ezeket a meghitt pillanatokat. Lehet, hogy néhány nap múlva már nem is Te, hanem a gyerekek fogják előadni a mesét Neked. Vagy egy másik történetet.

Ha szívesen elkészíted a mese szereplőit, most csomagban is megvásárolhatod a szabásmintákat. A szükséges alapanyagokhoz küldök neked listát, az alapanyagokat a Manóposta webshop összekészíti neked.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nyuszi ajándéka szabásminták” értékelése elsőként

Ezek is érdekelhetnek

maradjunk kapcsolatban!

Értesülj az újdonságokról hírleveleinkből.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.